Saftiga sommarburgare.

Så här i sommartid är det ju verkligen läge för att sätta igång grillen, och det gör man ju helt rätt i. Förutom allt annat gott som man kan grilla så kan man även göra hamburgare.




Ta nötfärs och forma till hamburgare av önskad storlek. Det behövs inte tillsättas någonting egentligen, men om man vill kan man ta och peppra burgarna också.
Vänta tills det är lagom temperatur på grillen så att det inte är för varmt när ni lägger på köttet. Annars är det lätt hänt att man bränner burgarna. Låt dem sen ligga på gallret och vänd dem då och då tills de är så pass stekta som ni vill ha dem.
Sen är det bara att bygga sin egen hamburgare med de goda tillbehör som man önskar. Vi hade isbergssallad, salladslök, ättiksgurka, bacon, ost, tomat, stekt ägg, hamburgardressing, ketchup, senap att välja och vraka mellan. Brödet vi hade köpt var frisco-bröd som vi tycker är godare än vanligt hamburgerbröd. Detta blev även det en brakmiddag som lämnade en med en rejält fylld mage eftersom det var så gott att man inte ville sluta äta.

Lycka till med grillandet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0